/

Kontakta Algidus

Välkommen att kontakta oss för frågor eller offertförfrågan.
Telefon (vardagar 08-18): 010 – 265 50 50  |  info@algidus.se

Algidus - Per Karlsson

Per Karlsson

Försäljningschef

072-999 30 60
per.karlsson@algidus.se

Per har arbetat med kyl- och fryssystem för dagligvarumarknaden i 36 år. Närmast kommer han från rollen som försäljningsdirektör hos marknadsledaren i Sverige. Affärsområden: Stockholm, Mälardalen, Värmland.

Algidus - Lars Wikensten

Lars Wikensten

Säljare

072-999 30 61
lars.wikensten@algidus.se

Lars inledde sin karriär i en ICA-butik och verkade sedan länge på ICA:s huvudkontor. Därtill har han lång erfarenhet av försäljningsarbete hos många välkända varumärken. Affärsområden: Göteborg, Västergötland, Östergötland, Småland, Skåne.

Algidus - Christian Ruhdensjö

Christian Ruhdensjö

Säljare

072-999 30 66
christian.ruhdensjo@algidus.se

Christian har lång och gedigen erfarenhet av att driva ICA-butik inom ICA familjen med ett brett kontaktnät i dagligvaruhandeln. Christian driver idag eget utbildningsbolag med inriktning på kundservice och butiks-effektivitet för handeln. Vi på Algidus är otroligt glada att få inleda ett samarbete med Christian. Vi tror att Christian kan på ett tryggt och personligt vis hjälpa våra kunder att hitta smarta och effektiva säljlösningar till främst handlare i Södra Sverige.

Algidus - Joakim Gustafsson

Joakim Gustafsson

Chef för logistik och försäljningsadministration

072-999 30 62
joakim.gustafsson@algidus.se

Joakim Gustafsson började i kyl- och frysbranschen på Electrolux under tidigt 90-tal. De senaste åren har han varit ansvarig för exportförsäljningen hos marknadsledaren i Sverige.

Algidus - Peter Rylander

Peter Rylander

Teknikchef

072-999 30 63
peter.rylander@algidus.se

Peter har arbetat med kyl- och fryssystem för dagligvarumarknaden i 36 år, bland annat tio år som teknisk chef på Carrier i Sverige. Hans senaste uppdrag var det som teknikchef hos marknadsledaren i Sverige i 14 år.

Algidus - Nicklas Näsvall

Nicklas Näsvall

Projektledare

072-999 30 65
nicklas.nasvall@algidus.se

Nicklas har en lång och bred erfarenhet som projektledare inom många skilda branscher. Han har bland annat verkat inom gjuteri-industrin och jobbat med uppbyggnad av 3G-nätet. De senaste 16 åren har han arbetat som resemontör hos en av våra konkurrenter och visat att han är en ”doer” som genomför projekt på plats ute i butik på ett smidigt och väldigt uppskattat sätt.

Algidus - Adnaan Hamza

Adnaan Hamza

Montör

010 – 265 50 50
adnaan.hamza@algidus.se

Mer information kommer.

Algidus - Christian Wijkström

Christian Wijkström

VD & grundare

072-999 30 64
christian.wijkstrom@algidus.se

Christian har mer än 20 års erfarenhet av dagligvaruhandeln i Norden och Baltikum. Han kommer närmast från rollen som vd för Coop Butiker & Stormarknader.

Bli en del av oss

Just nu bygger vi team av skickliga montörer. Du som utgår från trakterna kring Stockholm, Göteborg eller Skåne och drivs av att leverera god service – hör av dig!

info@algidus.se