/

Hållbarhet

Vi arbetar först och främst för att du som handlare ska kunna sälja mer varor. Men vi vill göra det på ett hållbart sätt.

Algidus - Hållbarhet

Vårt mål: den gröna vägen till ökad försäljning

Du som ännu inte gått över till koldioxid som kylmedia är inte ensam, många butiksägare har denna gröna växling framför sig. Ofta beror det på att engångskostnaden för att byta ut flottan av kyl- och frysdiskar och kylmaskiner kan kännas hög. Med förståelse för detta erbjuder Albigus olika finansieringslösningar så att du kan göra en grön omställning i din egen takt. Med det mer miljövänliga systemet på plats är investeringens återbetalningsperiod kort.

Halvera mängden växthusgaser

Tekniken som används i Carriers produkter heter CO₂. Systemet är framtaget med hållbarhet i åtanke. Genom att välja en integrerad CO₂-lösning kan du minska energikostnaderna i din butik med upp till 35 % och sänka utsläppen av växthusgaser med upp till 50 % jämfört med traditionella HFC-kylda system. Med en komplett lösning från Algidus kan du dessutom vara trygg med att aktuella CO₂-krav och andra miljörelaterade EU-förordningar efterföljs.

Tillsammans med Carrier bidrar vi på Algidus till arbetet med att uppnå FN:s klimatmål. Det är vi stolta över.

Läs mer om CO₂-tekniken

Kylmedia genom historien

En resa genom tiden för en mer hållbar värld och bättre matkvalitet.

Plugga in och öka försäljningen direkt

Stolt distributör av Carrier till dagligvaruhandeln