/

Vår drivkraft är din trygghet

Algidus startade 2021 men vårt team består av personer med lång erfarenhet av kyl- och fryslösningar. Tillsammans har vi faktiskt drygt 100 års erfarenhet av branschen. Så vi vet hur du får låga driftskostnader och effektiva säljlösningar i butiken. Något som gör oss unika är att alla som jobbar på Algidus är delägare. Att vi gör det här tillsammans ger oss en superkraft som våra konkurrenter saknar. Som kund märker du det genom ett aldrig sinande engagemang och en drivkraft utöver det vanliga.

Till kontaktsidan
Algidus - Stolt distributör av Carrier

Marknadens bästa produkter

Carriers produktportfölj är av högsta kvalitet. Varje kyl och frys genomgår rigorösa tester på ett av Carriers produktutvecklingscenter innan de når marknaden. Det gör att du kan vara trygg med att det du köper kommer att hålla över lång tid. Tack vare ett utvecklingsarbete med stort fokus på hållbarhet och energieffektivitet lämnar Carriers produkter dessutom mindre miljöavtryck än många andra produkter på marknaden.

Läs mer om hållbarhet
Carrier Europé

Kyl och frys på dina villkor

Stora butikskedjan, matbutiken eller kiosken på hörnet – Algidus skräddarsyr lösningar utifrån dina behov. Tillsammans med våra erfarna medarbetare har du möjlighet att skapa hållbara kyl- och fryslösningar som ökar din försäljning, oavsett om du vill utföra mindre punktinsatser eller ta ett helhetsgrepp och skifta helt och hållet till ett hållbart kylsystem för framtidens krav.

Till våra produkter

Plugga in och öka försäljningen direkt

Vi älskar kyl- och frysteknik ...